Det røde værelse

DET RØDE VÆRELSE
Ligger på Vestergaards førstesal. Værelset er lyst og nyistandsat og er udstyret med dobbeltseng, der kan deles i to. Der er fælles toilet og bad. Pris pr. nat 495 kr. Der er lette sommerdyner, linned kan lejes for 25 kr/person eller medbringes. Der er ikke opholdsrum i forbindelse med værelset men hængekøjer og havemøbler i æblehaven.

(luk vinduet for at vende tilbage og reservere)

 

 

 

 

Det blå Værelse

 

DET BLÅ VÆRELSE
Magen til Det røde Værelse - bare blåt. Værelset er lyst og nyistandsat og er udstyret med dobbeltseng, der kan deles i to. Lige ved værelset findes fælles toilet og bad. Pris pr. nat 495 kr. Der er lette sommerdyner, linned kan lejes for 25 kr/person eller medbringes. Der er ikke opholdsrum i forbindelse med værelset men hængekøjer og havemøbler i æblehaven.

(luk vinduet for at vende tilbage og reservere)

Billede følger...

VÆRELSE 7
Ligger i stueetagen på Vestergaard. Værelset er nyistandsat i (en slags) orientalsk stil og er udstyret med dobbeltseng. Værelset er lyst og har kig til den gamle æblehave. Der er toilet og bad. Pris pr. nat 495 kr. Der er lette sommerdyner, linned kan lejes for 25 kr/person eller medbringes. Der er ikke opholdsrum i forbindelse med værelset men hængekøjer og havemøbler i æblehaven.

(luk vinduet for at vende tilbage og reservere)


Penthouse

PÆNTHOUSE'N
Er vores nye lille ferielejlighed med fantastisk udsigt over øen og naboøer. Her finder du spisebord, sofaarrangement, dobbeltseng og hems med sovemulighed for to personer. Lejligheden er lys og spændende indrettet med loft til kip og god plads. Der er mulighed for to ekstra opredninger på løse madrasser.
Pris pr. nat 1195 kr. Der er lette sommerdyner, linned kan lejes for 25 kr/person.

(luk vinduet for at vende tilbage og reservere)

Hele huset

HELE HUSET
Er I mange og har I brug for god plads, kan I leje hele huset. Det rummer samlet tre dobbeltværelser, lejligheden med plads til fire, og tre stuer en-suite, et stort badeværelse med spa. Samt stort køkken med alt udstyr og stort gaskomfur. Med løse opredninger kan der være plads til cirka 12-14 personer afhængigt af jeres krav til konforten. Der stort spisebord med plads til at samles alle mand.

Huset er også velegnet til bands eller andre større gruppe. Pris pr nat 3495 kr - kontakt os for længere perioder.

(luk vinduet for at vende tilbage og reservere)